Resultaten voor aluminium voliere

aluminium voliere
VD4 Dierenverblijven Voor een aluminium voliere, kattenren, vijveroverkapping of hondenkennel. Maatwerk en standaard verblijven. VD4.
U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. T: 085 90 20 800. U heeft geen producten in uw winkelwagen. Standaardlengtes à 3 meter. Wij zijn gestopt met de volierebouw. Voor dierenverblijven gaat u nu naar Brands Maatwerk.
Vind aluminium voliere in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Te koop voliere van aluminium groen van kleur met 2 deuren erin en 2 voer draai plateaus met 3 gats erin dus 1 groote of in 2 delen voliere kunt maken foto 6en 7 zijn de tussen panelen breed 2x 104 208 cm hoogte 192 cm en loop schuin zo 10cm lager naar achteren diepte 171 cm met dak paneel 1 met gaas.
LM Volierebouw en meer.
Voliere van 300 x 100 x 200 cm. Uitgevoerd in groen aluminium. De achterwand en morsranden zijn van 4 mm aluminium composiet platen Het dak en de andere elementen zijn bespannen met gaas. Groene aluminium volière van 250 x 100 x 200 cm.
Aluminium volière in alle soorten en maten Huisdierplezier.
Naast een aluminium voliere, hebben wij ook een houten voliere en een kamervoliere in ons assortiment opgenomen. Dit is voor het geval u toch niet helemaal overtuigd bent van de voordelen van een aluminium voliere. Alle voordelen van een aluminium voliere hebben wij overzichtelijk voor u op een rijtje gezet.
Vind aluminium volieres in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Te koop voliere van aluminium groen van kleur met 2 deuren erin en 2 voer draai plateaus met 3 gats erin dus 1 groote of in 2 delen voliere kunt maken foto 6en 7 zijn de tussen panelen breed 2x 104 208 cm hoogte 192 cm en loop schuin zo 10cm lager naar achteren diepte 171 cm met dak paneel 1 met gaas.
Voliere van hoge kwaliteit aluminium Eurokooi vogel voliere bouw.
Uw voliere wordt gemaakt door ons kleine familiebedrijf PB Aluminium in Best. PB Aluminium is opgericht door Paul Bergmans en is gespecialiseerd in volières, kattenrennen vijveroverkappingen. Zijn hobby alles op het gebied van vogels is met veel liefde en aandacht uitgegroeid tot een vak en het huidige PB-aluminiumbedrijf.

GAAS RVS RoestVastStaal. Aluminium kokerprofielen Lengte 100 cm. Aluminium kokerprofielen Lengte 200 cm. Aluminium profielen langer dan 200 cm. Voederdraaiplateaus en badschaallades. Aluminium ronde buis, Hoeklijnen en U profielen Lengte 100 cm. Aluminium ronde buis, Hoeklijnen en U profielen Lengte 200 cm.
Pascal Hemel Volierebouw.
eigen productie en montage team. Aluminium volières zijn niet alleen onderhoudsarm, ze zijn ook nog eens fantastisch om te zien. Als u op zoek bent naar een duurzame volière, dan zijn onze aluminium volières en geïsoleerde nachtverblijven een uitstekende oplossing.
Welkom bij ALUKA.
Zowel voor particulieren als bedrijven zoals dierenpark, kattenasiel/pension en dierenhandel leveren wij dierenverblijven naar wens, van uitsluitend eerste kwaliteit materiaal. Met gebruik van ons uitgebreide assortiment materiaal, zoals onze speciale profielen en diverse plaatmaterialen leveren wij volires, kooien, vijverafdekkingen en nachthokken in vrijwel alle afmetingen en uitvoeringen.

Contacteer ons