Zoeken naar hoeveel vogels in voliere

hoeveel vogels in voliere
Vogelproblemen forum / Welke vogels in kleine voliere.
Re: Welke vogels in kleine voliere. ik heb een voliere van 2.65 breed en verder bijna dezelfde maten en heb hier 1koppel valkparkieten in 1 koppel bourkes en een koppel catharina's' en er komt nog een koppel kakarikis. en er zit nog een nachthok bij. dus dan weet je het wel een beetje hoeveel vogels.
Wat komt er kijken bij het huisvesten van volierevogels.
En weet in elk levend wezen zit van natuur uit ingeboren de voortplanting, dus echt uitsluiten dat vogels gaan kweken in je volière kun je niet en trouwens de meeste mensen vinden dit erg plezierig en levendig en willen dit er wel bij, maar weet dan dat welke vogels je er in zet en hoeveel en welke soort.
hoeveel kanaries in voliere Volièreforum.
Verstuur privébericht WLM. Re: hoeveel kanaries in voliere. Bericht door JohanPG Zo 19 Apr 2015, 1220.: In regel gaan we vaak uit van 1 koppel 2 vogels per vierkante meter. 10 kanaries zal dus prima gaan. Persoonlijk zou voor 2 mannen gaan en niet voor 1 man.
Vogel Forum Vogelarena Hoeveel vogels in voliere pagina 1.
Als U al lid bent log hier in. Onderwerp: Hoeveel vogels in voliere. Ik heb een voliere van 4 bij 2 en een nachthok van 15x1x1. Ik vroeg me af hoeveel vogels ik hier max in kan houden, kan iemand me hier antwoord op geven?
hoe bereken je het maximum aantal vogels voor een voliere? Archief VogelCaf Forum.
hoeveel grasparkieten kun je houden in zo'n' voliere? bestaat er een sommetje voor? zoveel vogels per kubeke mtr? dank voor jullie inzicht. Ik reken zelf altijd ongeveer een koppel per kubieke meter, vogels die groter zijn nog wat meer ruimte per koppel.
10 Tips bij het kopen van vogels.
Lees in dit artikel de belangrijkste punten. De eerste, en eigenlijk belangrijkste vraag die u aan uzelf dient te stellen is: Hoeveel vogels kan ik mij veroorloven, en hoeveel ruimte heb ik voor de vogels. Het is beter om minder vogels te kopen en daarnaast wat los materiaal en voer te kopen dan in 1 keer veel vogels kopen bij één handelaar.

Voor degene die overweegt om vogels te gaan houden is het van het grootste belang niet overhaast te werk te gaan. Koop geen vogels in een opwelling, maar overdenk eerst.: Hoeveel tijd en aandacht wil ik aan mijn vogels besteden?
Vogelproblemen forum / is mijn voliere groot genoeg?
Dus mijn opa heeft ook helemaal geen verstand van vogels na 60 jaar alleen maar met vogels bezig zijn geweest. 5 2009-05-22 0834.: Re: is mijn voliere groot genoeg? Daarom was mijn vraag dan ook, hoeveel vogels kunnen er in een voliere van dat formaat?
Hoeveel en wat in volière?
Hoeveel zou ik in deze voliere dan kunnen huisvesten? Max 10 ofzo? Niet dat ik het maximale wil hebben want dat is natuurlijk niet handig, maar dan weet ik dat alvast.; Re: Hoeveel en wat in volière? Reactie 2 Gepost op: augustus 03, 2011, 003146.: Ik zou om te beginnen niet meer dan twee of drie koppeltjes doen. Zo kun je wennen aan een grotere hoeveelheid vogels en hun karakters leren kennen.

Contacteer ons