Meer resultaten voor hobby kwekerij

hobby kwekerij
Hobbykwekerij Erna.
Ondertussen is het een uit de hand gelopen hobby geworden. De planten die ik verkoop zijn winterhard en staan dus tijdens de kweek buiten. Er is maar een beperkte ruimte in de tuin en ik moet mij dus beheersen niet teveel te willen zaaien en stekken. Van elke soort is dan ook maar een beperkt aantal te koop. De planten die ik verkoop staan onder: actuele verkoop lijst, die lijst kan per dag verschillen. Van sommige planten heb ik teveel zaad om zelf te zaaien die zaden vind u onder: zaden. Hopelijk vind u in mijn kleine kwekerij wat u zoekt.
brugmansiafarm.be de hobbykwekerij.
Het begon allemaal met enkele plantjes en stekjes, maar dat werden er steeds meer en zo groeide mijn hobby al snel uit tot een grote passie. Momenteel bestaat mijn collectie uit meer dan 250 soorten Brugmansias en een beginnende collectie van Cannas en Fuchsias, en daar komen er regelmatig nog een paar bij.
De Hobbykweker Amazona amazonica.
Ringen doe je dan na ongeveer 14 tot 18 dagen afhankelijk van vogel tot vogel met een 11 mm ring. Uitvliegen doen de jongen na ongeveer 2 maanden, waarna ze ook nog enkele weken door de ouders verder gevoerd worden.
Kwekerijmargriet.nl.
De planten worden koud gekweekt en niet opgejaagd door een verwarmde kas, ze zijn dus klaar wanneer ik vind dat ze mooi en sterk genoeg zijn om te verkopen lees verder. Loop rond op mijn kwekerij via google streetview. Bekijk de reorganisatie van de kwekerij in 2012.
index.
Profiel Hobby kwekerij 2dehands.be.
Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand. Lees onze tips over veilig handelen. Hobby kwekerij heeft nog geen waarderingen gekregen. U staat op het punt om uw waardering voor Hobby kwekerij te verwijderen. Verwijder waardering Waardering behouden.
Hobbykwekerij.
De serres fotogalerij planten. Veilig betalen met PayPal. Vermeerdering op natuurlijke wijze. Gratis verzending vanaf 35. Binnen 24u antwoord op uw vragen. Ook mogelijk om op te halen in Gent Tervuren. Verzending en bezorging. Modal Dialog Title. Modal Dialog Content.
Home. Home.
Dat deze presentatie uniek is blijkt wel uit het feit dat op onze kwekerij jaarlijks de internationale veredelaarsdag georganiseerd word. De veredelaars uit binnen en buitenland kunnen hun nieuwe Fuchsia aanwinsten eerst vergelijken met onze grote collectie alvorens ze te introduceren.

Contacteer ons