Zoeken naar parkiet krijst

parkiet krijst
Begrijp uw parkiet.
Als een parkiet met opgeheven kop langzaam en statig loopt kan dit dezelfde betekenis hebben. Als zich hierbij de pupillen samentrekken betekent dit: Dit" is mijn plaats, wegwezen." Een parkiet die zich bedreigd voelt bijt wel eens, wat voor de aanvaller pijnlijke gevolgen kan hebben.
krijsen van een grasparkiet Archief Papegaaien Forum Het forum voor Papegaaien Liefhebbers.
Bijna heel de dag door. Mijn vader was kweker en wij hebben ik denk wel 20 jaar verschillende parkieten gehad, maar zoals deze krijst ken ik niet. Ze zoeken elkaar trouwens wel steeds weer op. Ze kunnen niet zonder elkaar.
Hele dag krijsen. forum.grasparkiet-online.nl.
Niet denken goh wat is mijn parkiet toch zielig als ie zo krijst want zo redeneert een parkiet namelijk niet. Die denkt ik wil aandacht en zo krijg ik dat voor elkaar. Ze lijken wat dat betreft qua gedrag gewoon op honden en katten.
Schreeuwen en krijsen.
Het klinkt als het resultaat van een eenzame parkiet. Spiegeltjes en glimmende dingen hij ziet zichzelf en raakt gefrustreerd omdat het niks terug doet. roepen om aandacht of om te kijken of een parkiet reageert. Niet terug de kooi in willen binnen de kooi minder tot geen aandacht dus daar wil hij niet heen.
Te veel herrie.
Sorry hoor, maar dit soort ondoordachtheid kan ik niet zo goed tegen. Re: Te veel herrie. Reactie 2 Gepost op: januari 20, 2009, 212257: pm. Tjonge sorry hoor hoe weet u of het de eerste parkiet is. Re: Te veel herrie.
Schreeuwen van parkieten en papegaaien.
4 comments Besmetting papegaai, gedrag problemen papegaai, kortwieken parkiet, oplossen schreeuwen papegaai, papegaaien ziekte, Schreeuwen, Schreeuwen papegaai, Schreeuwen parkiet. januari 16, 2015 at 244: pm. heb even een vraagjeik, heb 3 grijze roodstaarten en ben heel blij met ze maar, mijn man is er niet zo dol op en heeft niks met ze.
De grasparkiet Gedrag Dier en Natuur: Huisdieren.
Onze parkiet is tam vliegt door de woonkamer en knikt vrolijk met zijn kop, voert zijn speeltje en als ik tegen hem zachtjes praat kokhalst ze alsof ze wil praten.Ik weet niet precies waarom ze dit doet, iemand enig idee?

Contacteer ons