Resultaten voor parkieten zetten

parkieten zetten
twee vreemde parkieten gewoon bij elkaar zetten?
omdat we het zielig vonden dat het vrouwtje nu alleen zit, hebben we er een jong parkietje een vrouwtje bij gekocht. alleen nu kwam mijn vader met het verhaal dat je twee vreemde parkieten nooit bij elkaar in mag zetten.
Grasparkiet erbij? Archief Papegaaien Forum Het forum voor Papegaaien Liefhebbers.
Ik had uit voorzorg een extra kooi bij mijn parkieten, maar deze bleek niet nodig. Ik heb het als volgt gedaan.: De parkiet die je al hebt, moet echt goed handtam zijn en aan je gewend zijn, je 100% vertrouwen.
Twee parkieten samen houden Parkieteninformatie. Twee parkieten samen houden Parkieteninformatie.
Daarna ga je oefenen met iedere keer iets meer tijd samen met elkaar in de kooi zetten. Vergeet ook niet om actief bezig te blijven met tam maken zodra ze samen zitten. Het werkt namelijk ook zo dat als 1 parkiet interesse voor jou heeft, de andere parkiet ook graag wil weten wat er nou zo interessant aan jou is. Ook wil ik als tip meegeven om een dubbele voerbak op te hangen. Parkieten eten graag gelijktijdig en het voorkomt ruzie als ze twee voerbakken hebben.
2e parkietje erbij? forum.grasparkiet-online.nl.
Een parkiet is altijd eenzaam, hoeveel tijd u ook geeft. U bent nou eenmaal geen parkiet. Een 2e vogel is dus aan te raden! Een vrouwtje lijkt mij inderdaad een goede keuze. Als u een vogel erbij koopt zou ik de vogel niet meteen bij Ukkie zetten.
Voorwaarde en belangrijke info Coco Kromsnavels.
Zo kunt u er voor zorgen dat de kooi klaar staat voor gebruik en bij thuis komst de nieuwe aanwinst direct in zijn nieuwe verblijf kunt zetten. Meer info leuke-weetjes. Terug brengen/omruilen van parkieten. Parkieten die bij ons gekocht zijn kunt u te allen tijde terug gebracht worden.
parkieten zetten de bloemetjes buiten show budgie YouTube.
Published on May 21, 2009. parkieten zetten de bloemetjes buiten show budgie. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Parkiet duikt in vissenkom Duration: 056. Irene Kempeneers 40137, views.
Voor een parkiet zorgen wikiHow.
Parkieten zullen ongeveer tien uur per dag slapen, het meest s nachts, maar ze kunnen ook overdag dutjes doen. Als je parkiet slaapt, probeer dan niet te veel geluid te maken, hoewel je muziek of de televisie zacht aan kunt zetten.

Contacteer ons