Meer resultaten voor Kleur Grasparkieten

Kleur Grasparkieten
Kleurslagen. Home Slider.
Verschillende soorten vererving.: Als eerste is het handig een kleine uitleg van de genetica bij grasparkieten te geven. Ik zal proberen dit zo begrijpelijk mogelijk uit te leggen. Als eerste zijn er twee basiskleuren.: Geel Vererft Dominant. Wit Vererft Recessief. De gele basis wordt groen en de witte basis wordt blauw. Dan zijn er verschillende factoren die zorgen voor de intensiteit van de kleur.
Kleurslagen Mutaties: Grasparkieten.
Bij enkelfactorige geelmasker verspreidt zich het geel over het gehele lichaam en na elke rui worden de blauwe vogels groener. Bij sommige zie je de kleur van oorsprong onder de vleugel bestaan. Grijze geelmaskers worden grijsgroen. Bij de dubbelfactorige zie je een geelmasker en geel in de staartveren. Info over grasparkieten.
Kleurslagen Parkieten Online.
Ik raad u dan ook aan om Grasparkiet.com zeker eens te bezoeken als u nog meer informatie wilt over grasparkieten. Ook is hier een forum voor al uw vragen over grasparkieten. En voor de hobbykwekers is Webbird.nl erg handig bij het kweken van vogels omdat je hier een eigen database kunt aanmaken inclusief foto's' en kweekresultaten etc.
ParkietenVilla.nl Kleurslagen ParkietenVilla.nl.
Er zijn verschillende basiskleuren groen: lichtgroen, donkergroen, grijsgroen en olijfgroen. Groene grasparkieten hebben altijd een geelmasker. Net als bij groen zijn er verschillende kleuren blauwe grasparkieten, namelijk hemelsblauw, kobalt blauw, mauve en violet. Blauwe grasparkieten kunnen een witmasker hebben maar ook een geelmasker.
Grasparkiet Wikipedia.
Wanneer ze vier maanden oud zijn, doorgaan ze de eerste rui en worden ze intensiever van kleur. Ze verliezen dan ook de streepjes op het voorhoofd. De neusdop bij mannetjes kleurt blauw, uitgezonderd bij kleurschakeringen zoals recessief bont en ino's. Met vijf maanden zijn ze geslachtsrijp. In gevangenschap leven grasparkieten gemiddeld vijf tot acht jaar, maar met de juiste verzorging en voeding kan de vogel vijftien tot twintig jaar worden.
Extra: Kleurslagen.
Hier zie je de standaard kleurslagen die er van de grasparkieten zijn. Natuurlijk zijn er veel meer combinatie's, die uit kruisingen voortgekomen zijn uit de diverse kleurenslagen die je hieronder ziet. Het totaal aantal standaard kleurslagen zit nu op 56 verschillende.
GRASPARKIETEN ALLERLEI.
Dat heeft ook een reden. Wie goede grasparkieten qua type en kleur wil fokken, krijgt hier bij elke koppeling van zijn vogels mee te maken. Derhalve adviseer ik u zich op de hoogte te stellen van de verschillende veertypes bij de grasparkiet.

Contacteer ons