Meer resultaten voor grasparkieten voliere

grasparkieten voliere
De grasparkiet. Dé beginnersvogel bij uitstek voliere-info.nl.
Wettelijk mogen grasparkieten van de ouders gescheiden worden als ze 43 dagen oud zijn ruim 7 weken. Onderwerp: Australische parkieten Tags: Melopsittacus. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren. adriaan op Ventilatie in vogelverblijven. Breban op Ventilatie in vogelverblijven. adriaan op Gouldamadine. L noorman op Gouldamadine. adriaan op Planten voor de voliere.
ParkietenVilla.nl Bouw van de volière.
Wie zijn wij. Hieronder zie je hoe de voliere van ParkietenVilla is gebouwd. Voordat we naar Hattem zijn verhuisd hadden we een andere buitenvoliere. Onder de bouw van de huidige volière staan nog de fotos van de 1e ParkietenVilla volière.
Een volière bouwen, tips en adviezen.
Nieuw vriendje wordt niet geaccepteerd In Gedrag door Pino040. Grasparkieten eten geen pellets In Voeding door Lucas123. Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Grasparkiet tam maken. Grasparkiet en ziekten. Kruipersziekte / franse rui. Een parkieten speeltuin maken.
De Parkieten Volire Parkieten Online.
En dan hebben we nog het nachthok, hierin kun je ook broedhokken en/of berkenblokken ophangen en je zou hier ook het voer en drinkwater plaatsen dit kan natuurlijk ook in het overdekte gedeelte van de volire. Grasparkieten zijn levendige vogeltjes die zich ook kunnen vinden in een nachthok zeker als je een aantal trapjes maakt of andere klim mogelijkheden.
welke parkieten kunnen samen in een voliere.
Wat u natuurlijk ook kan doen als uw volière niet al te groot is om alleen grasparkieten te nemen, dat is nogmakkelijker als u er mee wilt gaan kweken. mijn buurman heeft een voliere met alleen maar grasparkieten en dat gaat echt super goed!
Hoeveel grasparkieten in voliere Volièreforum.
Dus maar 1 koppeltje grasparkieten? Ik zie zo vaak mensen met 3a 4 grasparkieten binnne in 1 kooi en een voliere is toch een stuk groter zouden dus ook meer inpassen? Bedankt iedergeval voor jullie reactes; Omhoog. Re: Hoeveel grasparkieten in voliere.
Grasparkieten in de Voliere YouTube.
Nee, bedankt 1 mnd kosteloos. Grasparkieten in de Voliere. Afmelden bij Jan Visser? Abonneren Geabonneerd Afmelden 522. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een afspeellijst. Wil je een melding indienen over de video?
schattige grasparkieten in de voliere VogelsOnline YouTube.
Sander Miedema 683736, views. Grasparkieten in mijn voliere Duration: 032. Jan Visser 534 views. Vogel Voliere Dierentijd.com Valkparkieten, kanarie's, Grasparkieten, en meer in de Buiten voliere Duration: 1829. Dierentijd 49492, views. MrVollenbroek 3975, views. MVI_11121splendid parkieten en valkjes voliere binnen Duration: 038.

Contacteer ons