Meer resultaten voor welke parkieten kunnen samen in een voliere

welke parkieten kunnen samen in een voliere
Welke parkieten kunnen samen Archief VogelCaf Forum.
Welke wel, welke niet? Daarom open ik maar de topic Welke" parkieten kunnen samen" zodat degene die ernaar zoekt het zo kan vinden en jullie vast wel weten welke er samen kunnen. Ik ben geen parkieten iemand dus ik weet het nietp: maar het lijkt me voor het forum wel makkelijk. Voor degene die het wel graag weten wil. Dus wie een lijstje weet wat er samen kan, plaatsen maar p.: Het antwoord is simpel. Om zonder risico met parkieten te kweken geldt de klassieke wijsheid nog steeds.: 1 soort per volire. Een enkele soort zoals bijv. de grasparkiet kan in een kolonie worden gehouden, maar zelfs een kolonie van gelijksoortige Agapornissen is niet zonder risico.
vogels bij elkaar.
gewijs of in kolonie houden. De grote parkieten BergPenantPrinses, etc. kan je het beste koppels gewijs houden uitgezonderd de. Valkparkiet of de Neophema's' maar dat zijn ook wel de enigen. Dus in alle bovenstaande groepen kun je goed een Valkparkiet of een BourkeparkietElegant, parkiet.
welke parkieten kunnen samen in een voliere.
Pagina's: 1 2 Omlaag. Topic: welke parkieten kunnen samen in een voliere gelezen 17577 keer. welke parkieten kunnen samen in een voliere. Gepost op: mei 04, 2007, 061459: pm. welke parkieten kunnen samen in een voliereen hebben dan ook goede kweekresultaten.
Vogelproblemen forum / Welke parkietensoorten kunnen bij elkaar?
maar ik wil wel graag meer parkieten in een voliere stoppen, ze zijn bijna te groot om tot 1 paartje te beperken. 4 2011-08-14 2338.: Re: Welke parkietensoorten kunnen bij elkaar? Het spijt me., parkieten, en zeker die jij noemt zijn nogal terrotiariaal.
Welke papegaaien en parkieten kunnen samen worden gehouden?
In deze video geef ik de nodige tekst en uitleg otrent alles waar je rekening mee moet houden, wanneer je 2 of meer vogels samen als huisdier wilt houden. De narduk ligt dus op huisider en niet op voliere vogels of kweekvogels! Daarvoor gelden heel andere regels. Welke vragen komen o.a. Welke rol speelt het geslacht van een vogel?
Welke vogels kunnen bij de parkiet? forum.grasparkiet-online.nl.
Dus naar welke vogel gaat jullie voorkeur uit om bij een parkiet te zetten en waarom.: Berichten: 495 Lid geworden op: 01 Apr 2007 2131: Locatie: Brielle. Bericht door Sandra 04 Apr 2007 0928.: Wij hebben 2 valkjes en 2 elegantparkieten in de voliere, gaat goed samen, ja er wordt natuurlijk weleens heen en weer gepikt maar dat doen de parkieten onderling ook! Ik vind de valkjes heel leuk, als ze van die leuke fluittonen maken, maar oh wee als ze gaan schreeuwen, en dat kunnen ze hoor ik ben blij dat wij er maar 2 bij hebben zitten.
welke vogels kunnen samen Volièreforum.
we zijn aan het roond kijken welke soorten parkieten samen kunnen in 1 voliere. deze vallen in ieder geval af. maar welk soort parkiet kan wel bij mekaar in. dan zitten we aan de wat grotere parkiet soorten te denken zoals.: er zullen er nog wel meer zijn maar die weten jullie vast wel. Berichten: 308 Lid geworden op: Ma 24 Okt 2005, 1014: Contact.: Contact Neophema Plaza. Re: welke vogels kunnen samen. Bericht door Neophema Plaza Di 19 Aug 2008, 1709.: in principe kunnen van de genoemde soorten alle neophema's' bij elkaar. Ik heb zelfs gekweekt met verschillende soorten neophema's' in 1 vlucht. Hou er rekening mee dat je uit splendid en turquoisine alsmede blauwvleugel en elegant bastaarden kunt kweken waar je niets aan hebt. hou die soorten in het kweekseizoen dus gescheiden. Voor de rest kun je alles mixen. Heb je al aan de Aymara parkiet gedacht? Hele leuke soort, wel uit een ander continent.

Contacteer ons